Haide să reparăm aerul împreună!

Aducem aproape de oricine

informaţii despre aerul pe care îl respiră.

Contactează-ne

Poluarea aerului este o problemă reală și în România. În București, între 2018 și 2019, numărul mediu de zile cu un nivel de particule PM2.5 care depășea normele acceptate de Organizația Mondială a Sănătății a fost de 130, în timp ce între 2019 și 2020 a fost de aproape 98 de zile.

Suntem Airly

Schimbăm modul în care vezi aerul pe care îl respiri. Datele exacte, hiper-locale despre poluarea aerului din comunitatea ta reprezintă primul pas către îmbunătățirea acestuia, dar şi pentru înţelegerea riscului asupra sănătăţii pe care fiecare dintre noi ni-l asumăm atunci când respirăm aer poluat.

Despre noi

4000 de senzori instalaţi, 160 senzori in Romania

1 milion de descărcări ale aplicaţiei

30 de ţări implicate

Desemnat cel mai bun senzor în 2021

Campion internaţional

Parteneriat cu Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti

E important să știi ce calitate are aerul din jur, pentru sănătatea ta și a celor dragi!
Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), poluarea aerului ucide aproximativ șapte milioane de oameni în întreaga lume, în fiecare an. De asemenea, datele OMS arată că 9 din 10 persoane respiră aer care conține niveluri ridicate de poluanți.
E important ca fiecare dintre noi să fie conştient de problemele de sănătate şi riscurile generate de expunerea la un aer poluat. Conform datelor noastre, peste 80% dintre persoanele care locuiesc în zonele urbane în care monitorizăm calitatea aerului sunt expuse la niveluri de poluare care depășesc limitele impuse de OMS.

Vezi ce se întâmplă în orașul tău

Primești date despre calitatea aerului în timp real pentru cartierul tău și pentru alte 10.000 de locații din întreaga lume. Dacă nivelul calității aerului dintr-o anumită zi este afișat cu o etichetă portocalie sau cu o culoare mai închisă, ajustează-ți planurile pentru ziua respectivă.

Fii informat!

Verifică zilnic prognozele de poluare a aerului din zona ta. Prognozele codificate printr-o anumită culoare te pot anunța când aerul este nesănătos în comunitatea ta. Efectele poluării asupra sănătății sunt agravate de expunerile pe perioade lungi și de respirația rapidă și profundă specifică adulților care fac exerciții fizice și copiilor.

Fii sănătos!

Poluarea aerului poate dăuna oricui, dar este deosebit de periculoasă pentru următoarele categorii de persoane:

  • copiii;
  • persoanele care au peste 65 de ani;
  • persoanele cu astm sau alte complicații respiratorii;
  • persoanele care fac exerciții fizice sau lucrează în aer liber;
  • persoanele care suferă de diabet;
  • persoanele cu boli cardiovasculare (hipertensiunea arterială) sau care au suferit un atac de inimă sau accident vascular cerebral.

Fii pregătit!

Cu aplicația My Airly îți poți planifica activitățile în aer liber, mai ales dacă tu sau cei dragi ție sunteți mai expuși riscului de a fi afectați de poluanții nocivi din aer. Cu aplicația My Airly poți, de asemenea, verifica prognoza poluării aerului pentru zilele următoare.

Descoperă mai multe informații despre calitatea aerului în România

Soluţiile noastre

Senzori Airly

Senzorii Airly măsoară calitatea aerului din zona în care te afli. Ușor de instalat, dispozitivele noastre sunt calibrate și verificate continuu pentru a garanta informații relevante care pot fi vizualizate în timp real de pe mobil sau computer.

MyAirly

MyAirly arată calitatea aerului din zona în care te afli și te avertizează când nivelul de poluare este ridicat. Urmărind toți indicatorii cheie de poluare; particule (PM 1.0, PM2.5, PM10), NO2, O3, SO2 și gaze CO, poți vedea o imagine completă și precisă a aerului pe care îl respiri.

Airly API

API-ul Airly oferă tuturor părților interesate acces la date în timp real și date istorice privind calitatea aerului. API-ul Airly permite integrarea acestor date cu alte aplicații și oferă date brute pentru cercetare și lucrări științifice despre poluarea aerului.

Cum funcționează un senzor Airly?

Senzorul Airly este un dispozitiv mic care măsoară calitatea aerului în imediata apropiere. Proiectat și realizat în Uniunea Europeană, acesta măsoară în timp real concentrația a trei dimensiuni de particule nocive (PM): PM1, PM2.5 și PM10.

Senzorii noștri sunt ușor de instalat, iar procesul poate fi realizat chiar de tine în exteriorul casei. Pentru a afla mai multe despre aerul pe care îl respiri, nu trebuie decât să-l pornești. Nivelurile de poluare a aerului pot fi verificate prin intermediul aplicației de mobil Airly sau online pe airly.org/map/.

Poți configura notificări pe telefon, care vor transmite informații în timp real atunci când nivelurile de poluare acceptate au fost depășite în apropierea locațiilor pe care le frecventezi cel mai des.

Prognoza noastră de 24 de ore, extrem de precisă, despre poluarea aerului, te poate ajuta să planifici în siguranță activitățile în aer liber.

Cine poate beneficia de soluție

Pentru locuinţa mea

Locuinţa ta este locul în care te simţi cel mai relaxat, dar şi în siguranţă. Achiziţionează senzorii Airly şi află care este calitatea aerului din aria casei tale, în orice moment, pentru a putea avea grijă de sănătatea ta, dar şi a familiei tale.

Preţ pentru locuinţa

Pentru business-ul meu

Activităţile CSR devin din ce în ce mai populare printre business-urile de pretutindeni. Îţi propunem o modaliate de a a-ţi arăta grija pentru mediul în care îţi dezvolţi activitatea, dar şi faţă de angajaţii tăi.

Contactează-ne

Pentru comunitatea mea

Poluare devine o problema din ce în ce mai discutată. Ia legătura cu noi pentru a afla cum poţi afla cum îţi poţi arăta grija faţă de natură, dar şi faţă de comunitatea ta.

Contactează-ne
EŞTI CURIOS SĂ AFLI MAI MULTE
Contactează-ne
Condiții necesare instalării unui senzor
o suprafață perfect plană la exteriorul unei clădiri, la o înălțime de 1,5 până la 8 metri deasupra solului
o sursă de energie
o conexiune WiFi

MyAirly App

Aducem datele despre poluarea aerului aproape de oricine.

Toate informaţiile despre calitatea aerului într-un singur loc. Monitorizează aerul pe care îl respiri.

Airly App chair şi pe Apple Watch

Cele mai bune date despre calitatea aerului sunt acum şi mai aproape de tine.

Contactează-ne

Operator de date: Airly sp. Z o.o. (Mogilska 43, 31-545 Cracovia). Ne poți contacta pe adresa de email: contact@airly.euDatele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul promovării activităților de marketing desfășurate pe canalul de informare ales, care se află în exercitarea intereselor legitime urmărite de Airly (articolul 6 (1) (f) GDPRAflă mai multe despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe Politica de confidențialitate
PENTRU PRESĂ

Vrei să iei legătura cu noi?

c.copacianu@airly.org

Cezara Copăcianu - Communication Manager Romania